De Toekomst van Medezeggenschap

18 november 2021 

De wet op de ondernemingsraden werd voor het laatst ingrijpend aangepast in de jaren ’70. Sindsdien worden alleen af en toe onderwerpen toegevoegd aan het advies-, instemmings- of informatierecht. In die laatste bijna vijftig jaar is de wereld radicaal veranderd.

Globalisering, internet en mobiel internet automatisering, robotisering, klimaatcrisis. En de veranderingen staan niet stil. Heeft de medezeggenschap toekomst?

Wij denken van wel en presenteren onze ideeën in het webinar op 18 november, van 10 tot 12 uur

In dit webinar nemen we actuele thema’s als de Digitale Transformatie en Diversiteit & Inclusie en bespreken hoe de ondernemingsraad die op een vernieuwende manier kan oppakken. Medezeggenschap heeft niet alleen toekomst, maar kan de toekomst ook mede maken!

Praktijkcases van enkele vooruitstrevende ondernemingsraden geven je actuele tips die je in je eigen OR en organisatie kan gebruiken.

Als onderdeel van het webinar hebben we een enquête opgesteld over Digitale Transformatie en de rol van de ondernemingsraad. Neem alsjeblieft vijf minuten om die in te vullen. Je vindt hem hier.

Je kan je ook via deze link aanmelden: office@wissemagroup.nl

Thema

Toekomst Medezeggenschap

Duur 

10:00 – 12:00 uur

Kosten per persoon 

€ 0,- excl. BTW

Locatie

online

Programma

Kom je ook op 18 november?