Nieuwe verbinding: de toekomst van de Medezeggenschap

Medezeggenschap, zeggenschap en toezicht zijn al langer op zoek naar een nieuwe invulling van hun rollen. De huidige vorm lijkt niet meer te passen in nieuwe organisatievormen en ontwikkelingen en verliezen daardoor hun effect.

30 november 2021 -> verplaatst naar 17 mei 2022

Vanwege de huidige covid maatregelen is deze bijeenkomst verplaatst naar 17 mei 2022.

Event ‘Nieuwe verbindingen’ als afsluiter van de maand van de medezeggenschap

Dit Event ‘Nieuwe verbindingen; de toekomst van de medezeggenschap’ staat dan ook in het teken van hoop en van een nieuwe toekomst voor bestaande verhoudingen. Met een extra feestelijk karakter omdat het event de afsluiting is van de Maand van de Medezeggenschap.

Met Jitske Kramer

Jitske Kramer schreef in 30 dagen het boek “Het werk heeft het gebouw verlaten” over anders en nieuw werken door de coronacrisis. Als het werk het gebouw heeft verlaten, hoe zit het dan met werknemers.

Met betrokkenheid, met meepraten en meedoen. Jitske Kramer biedt inspiratie en houvast voor het onderhouden en vasthouden van onderlinge verbindingen.

En toonaangevende sprekers uit de praktijk

Met toonaangevende sprekers uit organisaties op het gebied van arbeidsverhoudingen en medezeggenschap. Zij  geven hun visie op de belangrijkste ontwikkelingen en de uitdagingen voor de medezeggenschap: strategische invloed, duurzaamheid en diversiteit en participatie en verbinding.

Rienk Goodijk, bijzonder hoogleraar Governance en auteur van tientallen boeken over toezicht, zeggenschap en medezeggenschap.

Karlijn L’Ortye directeur van de NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Ondernemer vanaf jonge leeftijd en voorheen actief bij JCI (Junior Chamber International).

Pieter Schollema, de gekozen algemeen directeur van Bugel Hajema, een commercieel bureau en tevens een democratische werkgemeenschap.

Sessies

Met in de middag een veelheid aan sessies met inspirerende praktijkvoorbeelden, tips en tools voor verandering en anders organiseren van (mede)zeggenschap en toezicht.

ThemaNieuwe verbindingen

Duur 

1- dag (10:00-16:30 uur)

Kosten per persoon 

€ 295,- excl. BTW

Locatie

Zonheuvel, Doorn

Programma

Naar het programma

Deze bijeenkomst is verplaatst naar 17 mei 2022, verdere informatie volgt.