Meerwaarde van een gecertificeerde trainer/opleider

22 november 2021 

Stichting SCOOR-RMZO bewaakt de kwaliteit van bureaus en opleiders die or-opleidingen verzorgen. De stichting realiseert dit door het opzetten en het beheren van een certificeringsregeling en een kwaliteitsregister. Zo is duidelijk welke bureaus en opleiders aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. 

Certificering gebeurt op basis van vrijwilligheid. Alle opleiders (ZZP’ers) of opleidingsbureaus die or-opleidingen verzorgen, kunnen voor een certificaat in aanmerking komen. 

In het Register zijn alle MZ-Opleiders opgenomen die zich officieel hebben laten registreren. Zij voldoen daarmee aan kwaliteitscriteria die door de beroeps- en branchevereniging zijn gesteld. Deze criteria komen voort uit het streven om de kwaliteit van de beroepsuitoefening te stimuleren. Een geregistreerd MZ-Opleider blijft vakbekwaam omdat hij zich onderwerpt aan hoge eisen op het gebied van werkervaring, nascholing, supervisie en intervisie.

Tijdens deze ‘online’-sessie wordt ingegaan over de meerwaarde van het inschakelen van een geregistreerde trainer/opleider voor uw ondernemingsraad. 

De begeleiding van de online sessie is in handen van Wim van Santbrink en Jan Bubberman. 

scoor rmzo

ThemaGecertificeerde trainer

Duur 

14:00 – 16:00 uur

Kosten per persoon 

€ 0,- excl. BTW

Locatie

online

Programma

Programma volgt

Kom je ook op 22 november?